Ingredients
- 1 blik a 400 gram Kikkererwten
- 1 st Rijpe avocado
- 1 el Tahini (sesampasta)
- 1,5 el Extra vergine olijfolie
- 1 st Limoen
- 1 teentje Knoflook
- Snufje Peper en zout
- Mespuntje Komijn
Directions
Bron:
foodsels.nl
Steps
1 Done | Pak de keukenmachine en voeg daarin de kikkererwten, olijfolie, tahini en de knoflook samen in de keukenmachine samen. En maal alles fijn tot een mooi mengsel. |
2 Done | Waarschijnlijk is het mengsel nu nog vrij droog. Daarom ga je nu geleidelijk het limoensap toevoegen. Eerst een helft en als dat niet genoeg is ook de tweede helft. Controleer ondertussen of het mengsel mooi glad begint te worden en ook de smaak. |
3 Done | Is alles in balans? Voeg dan de avocado in stukken en de komijn toe. Voeg vervolgens naar smaak de koriander toe. |
4 Done | Probeer de hummus mooi op smaak te krijgen en goed glad te houden. Voeg desnoods nog wat olijfolie toe. |