Romige avocado hummus

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

1 blik a 400 gram Kikkererwten
1 st Rijpe avocado
1 el Tahini (sesampasta)
1,5 el Extra vergine olijfolie
1 st Limoen
1 teentje Knoflook
Snufje Peper en zout
Mespuntje Komijn

Romige avocado hummus

Cuisine:

Ingredients

Directions

Share

Bron:
foodsels.nl

Steps

1
Done

Pak de keukenmachine en voeg daarin de kikkererwten, olijfolie, tahini en de knoflook samen in de keukenmachine samen. En maal alles fijn tot een mooi mengsel.

2
Done

Waarschijnlijk is het mengsel nu nog vrij droog. Daarom ga je nu geleidelijk het limoensap toevoegen. Eerst een helft en als dat niet genoeg is ook de tweede helft. Controleer ondertussen of het mengsel mooi glad begint te worden en ook de smaak.

3
Done

Is alles in balans? Voeg dan de avocado in stukken en de komijn toe. Voeg vervolgens naar smaak de koriander toe.

4
Done

Probeer de hummus mooi op smaak te krijgen en goed glad te houden. Voeg desnoods nog wat olijfolie toe.

tprutzke

previous
Raw ‘cheesecake’ met bosvruchten
next
Avocado limoentaart
previous
Raw ‘cheesecake’ met bosvruchten
next
Avocado limoentaart

Add Your Comment