• Home
  • Soep
  • Pittige bloemkool courgette soep
Pittige bloemkool courgette soep

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1/2 st Courgette
1/2 st Bloemkool
1 el Surinaamse kruiden
1 el Garam masala
500 ml (max) Bouillon
2 st Ui
1 st (1 helft zaden verwijderen) Jalapeño Kan ook vervangen worden door 1 rode peper
1 st (uit pot) Geroosterde paprika
3 teentjes Knoflook
200 ml Kokosmelk
2 takjes Koriander Voor garnering
2 stelen Bosui / Lenteui Voor garnering
naar behoefte Geitenkaas (balletjes) Voor garnering

Pittige bloemkool courgette soep

Cuisine:

Ingredients

Directions

Share

Steps

1
Done
10 min

Snij de uien in kwart stukken.
Pel de knoflookteentjes.
Doe alles samen met de kruiden (Surinaamse kruiden en Garam masala) in de soep maker.
Druk op Chop en vervolgens op Sauté

2
Done
35 min

Voeg de courgette, bloemkool, jalapeño, geroosterde paprika in grove stukken (2,5cm) in de soep maker met als laatst de kokosmelk en bouillon. (let op max)
Druk op Smooth Soup

3
Done

Schenk de soep en kleed het aan met de garnering (koriander, bosui/lenteui en geitenkaas balletjes)

tprutzke

previous
Avocado limoentaart
next
Vegetarische hartige curry quiche
previous
Avocado limoentaart
next
Vegetarische hartige curry quiche