Ingredients
- 1/2 st Courgette
- 1/2 st Bloemkool
- 1 el Surinaamse kruiden
- 1 el Garam masala
- 500 ml (max) Bouillon
- 2 st Ui
- 1 st (1 helft zaden verwijderen) JalapeñoKan ook vervangen worden door 1 rode peper
- 1 st (uit pot) Geroosterde paprika
- 3 teentjes Knoflook
- 200 ml Kokosmelk
- 2 takjes KorianderVoor garnering
- 2 stelen Bosui / LenteuiVoor garnering
- naar behoefte Geitenkaas (balletjes)Voor garnering
Directions
Steps
1 Done 10 min | Snij de uien in kwart stukken. |
2 Done 35 min | Voeg de courgette, bloemkool, jalapeño, geroosterde paprika in grove stukken (2,5cm) in de soep maker met als laatst de kokosmelk en bouillon. (let op max) |
3 Done | Schenk de soep en kleed het aan met de garnering (koriander, bosui/lenteui en geitenkaas balletjes) |