Ingredients
Bodem
- 100 gram Amandelen
- 150 gram DadelsMedjools
- snufje Zout
Vulling
- 150 gram CashewnotenPaar uur geweekt
- 50 gram AmandelenPaar uur geweekt
- 100 gram Ahornsiroop
- 1/8 tl Stevia
- 100 gram KokosolieGesmolten op laag vuur!
- 1 st CitroenJe gebruikt de rasp en het sap
- 1 tl Vanillerasp
- 200-300 gram BosvruchtenOf andere vruchten
Directions
Steps
1 Done | SpringvormBedek de bodem met bakpapier |
2 Done | BodemOntpit de dadels |
3 Done | BodemHak in een keukenmachine eerst de amandelen |
4 Done | BodemVoeg de dadels toe en een snufje zout |
5 Done | BodemBedek de springvorm met het dadel/amandelmengsel. (Wanneer het te veel aan je handen of lepel kleeft, maak je handen een klein beetje nat met water, dan kan je het gemakkelijk verspreiden) |
6 Done | VullingSpoel de cashewnoten en amandelen af en hak ze fijn in de keukenmachine |
7 Done | VullingVoeg de ahornsiroop, stevia, kokosolie, rasp & sap van een citroen en vanille toe, meng dit goed tot één geheel |
8 Done | VullingDoe het vruchtenmengsel in de springvorm en verdeel goed, eventueel de overgebleven vruchten bovenop de taart |
9 Done | VullingZet de taart in de vriezer om op te stijven, zet hem voor gebruik in de koelkast |