Raw ‘cheesecake’ met bosvruchten

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Bodem
100 gram Amandelen
150 gram Dadels Medjools
snufje Zout
Vulling
150 gram Cashewnoten Paar uur geweekt
50 gram Amandelen Paar uur geweekt
100 gram Ahornsiroop
1/8 tl Stevia
100 gram Kokosolie Gesmolten op laag vuur!
1 st Citroen Je gebruikt de rasp en het sap
1 tl Vanillerasp
200-300 gram Bosvruchten Of andere vruchten

Raw ‘cheesecake’ met bosvruchten

Cuisine:

Ingredients

  • Bodem

  • Vulling

Directions

Share
Wat heb je nodig:
– Springvorm van 18 cm
– Keukenmachine
– Bakpapier

Bron:

voedzo.nl
smulweb.nl

 

Steps

1
Done

Springvorm

Bedek de bodem met bakpapier

2
Done

Bodem

Ontpit de dadels

3
Done

Bodem

Hak in een keukenmachine eerst de amandelen

4
Done

Bodem

Voeg de dadels toe en een snufje zout

5
Done

Bodem

Bedek de springvorm met het dadel/amandelmengsel. (Wanneer het te veel aan je handen of lepel kleeft, maak je handen een klein beetje nat met water, dan kan je het gemakkelijk verspreiden)

6
Done

Vulling

Spoel de cashewnoten en amandelen af en hak ze fijn in de keukenmachine

7
Done

Vulling

Voeg de ahornsiroop, stevia, kokosolie, rasp & sap van een citroen en vanille toe, meng dit goed tot één geheel
- Giet de helft in je springvorm
Voeg de vruchten toe bij de andere helft en meng dit weer in je keukenmachine (als je veel vruchten hebt, strooi deze dan op de taart wanneer je klaar bent, of roer ze door het beslag zonder te blenden, voor een leuk effect)
-

8
Done

Vulling

Doe het vruchtenmengsel in de springvorm en verdeel goed, eventueel de overgebleven vruchten bovenop de taart

9
Done

Vulling

Zet de taart in de vriezer om op te stijven, zet hem voor gebruik in de koelkast

tprutzke

previous
Healthy Bounty’s
next
Romige avocado hummus
previous
Healthy Bounty’s
next
Romige avocado hummus

Add Your Comment